Webdesign en redesign

Artylicious werkt uw website graag tot in de puntjes uit, van het ontwerp tot de ontwikkeling. Wij maken eigentijdse, gebruiksvriendelijke websites en werken volgens de webstandaarden van W3C.

Door onze werkwijze blijft u op de hoogte van het webdesign-proces en bieden we een snelle doorlooptijd. Een eenvoudige website van zo'n 5 pagina's kan hierdoor na de startfase al binnen een paar weken online staan. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u een redesign van uw huidige website of heeft u al een ontwerp, maar moet de website nog gebouwd worden? In dat geval helpt Artylicious u ook graag verder.

Grafische vormgeving

Naast een website blijft communicatie in de vorm van gedrukte media belangrijk. Zo kunt u klanten een visitekaartje meegeven, via flyers aandacht op uw bedrijf vestigen of een brochure ter naslag aanbieden.

Als Artylicious uw website heeft ontworpen, dan zijn we al bekend met uw huistijl en kunnen we uw drukwerk in dezelfde lijn opmaken. Maar u kunt ook voor alleen grafische vormgeving of het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl bij ons terecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor het grafisch ontwerp van advertenties, brochures, flyers en visitekaartjes.

We zullen u eerst één of meerdere ontwerpen ter goedkeuring voorleggen en deze vervolgens uitwerken in InDesign. Het drukwerkklare bestand stellen we via onze server ter beschikking aan uw drukker. Wij raden u aan om bij de drukker te informeren naar de papiersoorten en afwerking maar kunnen u hierin ook advies geven.

Volledig pakket

Disciplines die Artylicious niet in huis heeft worden aangevuld door een vast team aan partners. De volgende diensten besteden we met een gerust hart uit;

  • Content Management Systeem (CMS)Met een CMS kunt u op eenvoudige wijze zelf uw website bijhouden.
  • Illustraties, logo's en karakterontwerpGeef uw bedrijf een herkenbaar gezicht met behulp van illustraties, een passend logo of karakter. Wij hebben dit i.s.m. Metin Seven bijvoorbeeld voor Shopbuddies gedaan.
  • TekstenEen tekstschrijver kan u helpen met het schrijven of redigeren van webteksten.
  • WebhostingWij kunnen u via een betrouwbare provider van het juiste hosting-pakket voorzien.
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)Artylicious overlegt met u wat de belangrijkste zoekwoorden zijn en zal de website hierop optimaliseren. Daarnaast kunnen we SEO specialisten inschakelen om uw website nog hoger te laten scoren in zoekmachines zoals Google.

Wij werken o.a. samen met Metin Seven, Webparking en Schreiner Communications.