Een website laten maken?

Artylicious ontwerpt en bouwt websites. Als eenmanszaak kunnen we uniek maatwerk tegen een scherp tarief aanbieden en zijn we persoonlijk betrokken bij het uitwerken van uw ontwerp.

Wij zorgen ervoor dat uw website een unieke, gebruiksvriendelijke interface krijgt, die aansluit bij uw huisstijl en doelgroep. Dankzij een netwerk van gespecialiseerde partners kunnen wij u een compleet pakket aan diensten aanbieden.

Klanten

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van zzp-ers tot grote bedrijven uit verschillende sectoren. U kunt hierbij denken aan e-commerce, gezondheidszorg, dienstverlening en de creatieve sector.

Artylicious heeft vormgeving mogen verzorgen voor o.a.: Beslist.nl, Belastingdienst, Gemeente Huizen, Kidsproof, Kronenburg Promotie, Kuypers Cosmetics, OrangeBuddies, Rabobank en Reclamefolder.

Werkwijze website ontwerpen en bouwen

  • Overleg Om te beginnen nemen we uw wensen t.a.v. de inhoud, functionaliteit en het ontwerp van de website door. Zo ontstaat een goed beeld van de te ontwerpen website en kunnen we een offerte opstellen.

  • Ontwerp We maken een ontwerpvoorstel en leggen deze ter goedkeuring aan u voor. Vervolgens kunt u aangeven op welke punten het voorstel eventueel gewijzigd dient te worden. Daarnaast wordt in deze fase een voorstel voor het beeldmateriaal gedaan en kunt u vast de teksten aanleveren.

  • Ontwikkeling Zodra het ontwerp naar wens is zal de website gebouwd worden. De ontwikkeling van de website kunt u online volgen. Dit stelt u in staat om tussentijds wijzigingen door te geven.

  • Oplevering De website wordt in diverse moderne browsers en op de webstandaarden van W3C getest. Wanneer de website door u is goedgekeurd en de content erop staat, plaatsen we deze online. Tevens melden we de website aan bij relevante zoekmachines, zoals Google.

  • Onderhoud Om uw website actueel te houden biedt een Content Management Systeem (CMS) uitkomst. Artylicious kan uw website van een CMS voorzien, waarmee u de website zelf kunt bijhouden.