Jouw website op maat laten maken in Bussum en Hilversum

Website laten maken in Bussum en Hilversum
Vanuit Bussum ontwerp ik regelmatig drukwerk en websites voor andere ondernemers in het Gooi. Zo heb ik sites gemaakt voor de gemeente Huizen, Kidsproof ’t Gooi, fotograaf Gonda uit Hilversum en Kuypers Cosmetics uit Bussum. Ben jij als kleine of grote ondernemer op zoek naar een website die precies bij jouw wensen en doelgroep past? Wil je zelf online je diensten, portfolio of producten kunnen beheren? Neem gerust contact op voor een kennismaking bij jou of bij mij op kantoor. Dan kunnen we ideeën uitwisselen en vertel ik je graag meer over de mogelijkheden van jouw website.
Responsive WordPress website - fotografie
Responsive WordPress website - Skoon natuurlijke verzorging

Jouw WordPress website – gemaakt in Bussum

Wil je als ondernemer uit het Gooi een mooie WordPress website maken waarop bezoekers jouw aanbod snel kunnen vinden? Geen idee waar je moet beginnen? Als ondernemer begrijp ik dat je jouw kostbare tijd liever in je onderneming steekt. Ik zet mijn jarenlange WordPress kennis graag in om jou verder te helpen. We overleggen eerst samen -in mijn kantoor te Bussum of op locatie- waaraan jouw website moet voldoen. Daarna lever je de teksten, zoekwoorden en eventueel foto’s bij me aan. Vervolgens zal ik de website in goed overleg ontwerpen en bouwen. Daarbij richt ik de website zo in dat je deze makkelijk zelf kunt beheren. In WordPress zul je alleen de onderdelen zien die je zelf kunt invullen, eventueel met behulp van de bijgeleverde handleiding.

Je kunt al met een budget van €960,- (excl. BTW) een WordPress website laten maken, op basis van mijn ArtyLight thema. Daarnaast maak ik graag maatwerk WordPress websites, met een unieke layout en indeling die precies past bij jouw onderneming. Veel ondernemers uit Bussum, Hilversum, Huizen, Naarden en Weesp gingen je al voor.

Bekijk de WordPress tarieven

M&R heeft met Artylicious een website gemaakt volgens helder proces. Helder in de stappen. Helder in de taakverdeling tussen ons en Artylicious. Helder in de communicatie. En helder als er eens een kink in de kabel was. En zelfs rondom de verwarrende AVG privacy wet konden we stap-voor-stap aan de eisen voldoen. Artylicious neemt je goed bij de hand.

Martin Jansen, M&R
Maatwerk website voor Kidsproof 't Gooi
Maatwerk website voor Shopbuddies
Maatwerk website ontwerp voor CashbackKorting

Website ontwerp voor een op maat gemaakt CMS

Soms is een project zo uniek dat een WordPress website niet volstaat. Voor dit soort grotere projecten leg ik eerst schetsen of wireframes voor. Zo kunnen we onder andere bepalen wat de beste indeling is en hoe bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Vervolgens zal ik de website en alle achterliggende templates vormgeven en coderen. Na goedkeuring geef ik mijn bestanden met instructies door aan een programmeur, die er een op maat gemaakt CMS aan koppelt. Zo zijn Kidsproof ’t Gooi en Shopbuddies.nl websites met een maatwerk ontwerp van Artylicious.

Neem contact op

Artylicious heeft onze Kidsproof website en drukwerk mooi en overzichtelijk ontworpen. Ik vind het heel prettig samenwerken met Natasja. Ze verdiept zich goed in de vraag van de opdrachtgever, denkt pro-actief mee vanuit de bezoekers, is deskundig en werkt goed volgens planning.

Annemarie Vosselman, Kidsproof