Drukwerk laten ontwerpen & vormgeven

Grafisch ontwerp drukwerk Bussum Hilversum
Naast een website blijft communicatie in de vorm van gedrukte media belangrijk. Zo kun je via flyers en visitekaartjes aandacht op je onderneming vestigen of een brochure ter naslag aanbieden. Je drukwerk kan ik in dezelfde stijl opmaken als de layout van je website. Maar je kunt ook los van webdesign voor het ontwerpen van drukwerk bij mij terecht. En als je nog geen logo of huisstijl hebt, dan help ik je daarmee graag verder. Je bent bij mij aan het juiste adres voor het grafisch ontwerp van advertenties, brochures, flyers en visitekaartjes.
Grafische vormgeving kinder speelgoed flyer
Vormgeving mediakit brochure voor OrangeBuddies

Betaalbaar drukwerk op maat

Met het ontwerpen van drukwerk heb ik ruim 10 jaar ervaring, uiteenlopend van visitekaartjes tot een advertentie voor het grootste billboard van Nederland. Als eenmanszaak ben ik betaalbaar en heb jij één direct aanspreekpunt voor zowel de website als het drukwerk. Ik voer de huisstijl graag consequent in alle online en offline ontwerpen door. Als jij voor de teksten en eventueel foto’s kunt zorgen, dan zorg ik voor de volledige opmaak van het drukwerk.

Grafische vormgeving visitekaartje - HRD partner Bussum
Opmaak Kidsproof kinder lunchkaartjes
Vormgeving online folder ShopBuddies

Visitekaartje, brochure of flyer laten ontwerpen?

We nemen eerst samen de wensen voor het ontwerp door, waarna je van mij een voorstel ontvangt. Hierbij kun je zelf foto’s aanleveren of de afbeeldingen door mij laten verzorgen. Dat hoeven geen standaard stockafbeeldingen te zijn, ik maak iconen en illustraties graag op maat. Na goedkeuring van het ontwerp ontvang je een drukklare PDF en zal ik je adviseren over de papiersoort en afwerking. Zo zijn de Kidsproof lunchkaartjes van stevig papier, met een matte achterkant, waardoor ze beschreven kunnen worden. Je kunt het ontwerp bij de drukker van jouw keuze laten drukken.

Neem contact op

Ontwerp 3D kinder speelgoed en lamp
Ontwerp van een illustratie op maat
3D ontwerper Bussum - Metin Seven

Een uniek karakter of 3D model laten maken?

Ik werk regelmatig samen met mijn man Metin Seven. Hij is een ervaren illustrator en zo kunnen wij je een heel compleet huisstijl pakket aanbieden. Een eigen karakter laten maken voor gebruik op de website of in drukwerk? Of een uniek object laten ontwerpen ter promotie van je bedrijf? De kans is groot dat je al eens een artikel of speelgoed bent tegengekomen waarbij Metin betrokken was. Neem gerust contact op om te horen wat we voor je kunnen betekenen.

Wij zijn al jaren zeer enthousiast over onze samenwerking met Artylicious. Korte lijnen, professionele aanpak en dus snel het gewenste resultaat voor beide partijen. Wij zouden Artylicious dan ook zeker aanraden.

Iwan Casander, Orangebuddies