Drukwerk laten ontwerpen & vormgeven

Grafisch ontwerp drukwerk Bussum Hilversum
Naast een website blijft communicatie in de vorm van gedrukte media belangrijk. Zo kun je via flyers en visitekaartjes aandacht op je onderneming vestigen of een brochure ter naslag aanbieden. Je drukwerk kan ik in dezelfde stijl opmaken als de layout van je website. Maar je kunt ook los van webdesign voor het ontwerpen van drukwerk bij mij terecht. En als je nog geen logo of huisstijl hebt, dan help ik je daarmee graag verder. Je bent bij mij aan het juiste adres voor het grafisch ontwerp van advertenties, brochures, flyers en visitekaartjes.
Grafische vormgeving kinder speelgoed flyer
Vormgeving mediakit brochure voor OrangeBuddies

Betaalbaar drukwerk op maat

Met het ontwerpen van drukwerk heb ik ruim 10 jaar ervaring, uiteenlopend van visitekaartjes tot een advertentie voor het grootste billboard van Nederland. Als eenmanszaak ben ik betaalbaar en heb jij één direct aanspreekpunt voor zowel de website als het drukwerk. Ik voer de huisstijl graag consequent in alle online en offline ontwerpen door. Als jij voor de teksten en eventueel foto’s kunt zorgen, dan zorg ik voor de volledige opmaak van het drukwerk.

Bekijk mijn grafisch ontwerp portfolio

Grafische vormgeving visitekaartje - HRD partner Bussum
Opmaak Kidsproof kinder lunchkaartjes
Vormgeving online folder ShopBuddies

Visitekaartje, brochure of flyer laten ontwerpen?

Bij het ontwerpen van drukwerk denk ik goed met je mee. We starten met een bespreking van je ontwerp-wensen. Gedurende het ontwerpproces houd ik rekening met jouw wensen, je huisstijl en de aangeleverde teksten. Je hebt de mogelijkheid om zelf foto’s aan te leveren, of je kunt de afbeeldingen door mij laten verzorgen. Ik zal dan bijpassende stock-foto’s en/of iconen uitzoeken. Daarnaast ontwerp ik ook graag illustraties die aansluiten bij jouw huisstijl. Je ontvangt eerst een voorstel van de vormgeving, zodat we samen de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Na goedkeuring van het ontwerp ontvang je een drukklare PDF met advies over het papier en de afwerking. Je mag het ontwerp vervolgens laten afdrukken bij de drukker van jouw keuze, online of in je buurt.

Neem contact op

Logo ontwerp DermaTips door Artylicious in Bussum
Logo en visitekaartje ontwerp FashionCo
Logo en beeldmerk vormgeving New Interest

Logo of huisstijl laten ontwerpen?

Heb je nog geen logo of is het tijd voor een herontwerp? Ik begrijp dat je logo en huisstijl heel belangrijk zijn om jouw bedrijf goed weer te geven. Voordat ik aan de slag ga met het ontwerpen hebben we daarom eerst een gesprek. Daarin verkennen we jouw bedrijf, doelgroep en de stijl die het beste aansluit. Daarna zet ik mijn creativiteit in om vier passende en unieke logo-concepten te ontwerpen. Uit de presentatie mag jij vervolgens één logo concept kiezen. Deze werk ik in goed overleg uit tot een definitief logo in kleur. Dit logo kun je in allerlei online uitingen en voor drukwerk gebruiken. Het drukwerk, zoals visitekaartjes en briefpapier, zal ik ook graag voor je ontwerpen in jouw huisstijl. Meer weten over de kosten en mijn werkwijze? Klik dan op de button hieronder.

Kosten logo of huisstijl

Ontwerp 3D kinder speelgoed en lamp
Ontwerp van een illustratie op maat
3D ontwerper Bussum - Metin Seven

Een uniek karakter of 3D model laten maken?

Ik werk regelmatig samen met mijn man Metin Seven. Hij is een ervaren illustrator en zo kunnen wij je een heel compleet huisstijl pakket aanbieden. Een eigen karakter laten maken voor gebruik op de website of in drukwerk? Of een uniek object laten ontwerpen ter promotie van je bedrijf? De kans is groot dat je al eens een product bent tegengekomen waar Metin bij betrokken was. Neem gerust contact op om te horen wat we voor je kunnen betekenen.

Wij zijn al jaren zeer enthousiast over onze samenwerking met Artylicious. Korte lijnen, professionele aanpak en dus snel het gewenste resultaat voor beide partijen. Wij zouden Artylicious dan ook zeker aanraden.

Iwan Casander, Orangebuddies