Jouw website op maat laten vormgeven en maken

Op zoek naar een nieuwe website of een redesign voor je huidige website? Wil je zelf online je diensten, portfolio of producten kunnen beheren? Ik stem je website af op jouw wensen en doelgroep en geef eerlijk advies over de vormgeving en inhoud. Daarbij ontwerp en bouw ik de website geheel zelf, met een eigen thema en voor elk onderdeel invulvelden. Zo ben je verzekerd van een unieke website op maat, die aan de laatste technieken voldoet en makkelijk te beheren is.
Responsive WordPress website - fotografie
Responsive WordPress website - Skoon natuurlijke verzorging

Jouw WordPress website – op basis van een thema

Wil je een mooie WordPress website laten maken, die goed in elkaar zit en waarop bezoekers jouw aanbod snel kunnen vinden? Ik werk al sinds 2003 met WordPress en zet mijn kennis graag in om je verder te helpen. We overleggen samen waaraan jouw website moet voldoen, waarna ik aan de slag ga met het ontwerpen en bouwen van de website. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de zoekwoorden, teksten en eventueel foto’s aan te leveren.

Je kunt al met een budget van €900,- (excl. BTW) een WordPress website laten maken, op basis van mijn ArtySite thema. Daarnaast maak ik graag maatwerk WordPress websites, met een unieke layout en indeling die precies past bij jouw onderneming. Veel ondernemers, variërend van de creatieve tot zakelijke sector, gingen je al voor.

Bekijk de WordPress tarieven

Jouw WordPress website – met een maatwerk ontwerp

Wil je een WordPress website die naadloos aansluit bij jouw huisstijl of merk? Dan is een maatwerk thema echt iets voor jou. We overleggen dan eerst over je wensen voor de layout. Vervolgens ontwerp ik de basis van de website, met aansluitend een aantal pagina’s en elementen. Wanneer de ontwerpen naar wens zijn, dan worden ze netjes overgezet naar een WordPress website met unieke templates. Deze website kun je door mij laten vullen, of je kunt ervoor kiezen om zelf de content erop te plaatsen. Daarvoor leer je eerst (in Bussum) om met je website te werken en pagina’s te maken. Zo bespaar je geld op de website en werken we samen naar het eindresultaat toe.

Bij TopBrewer en M Praktijk kun je voorbeelden zien van websites die ik op maat heb ontworpen.

Bekijk de portfolio

M&R heeft met Artylicious een website gemaakt volgens helder proces. Helder in de stappen. Helder in de taakverdeling tussen ons en Artylicious. Helder in de communicatie. En zelfs rondom de verwarrende AVG privacy wet konden we stap-voor-stap aan de eisen voldoen. Artylicious neemt je goed bij de hand.

Martin Jansen, M&R
Maatwerk website voor Kidsproof
Maatwerk website voor Shopbuddies
Maatwerk website ontwerp voor CashbackKorting

Webdesign met een op maat gemaakt CMS

Soms is een project zo uniek dat een WordPress website niet volstaat. Voor dit soort grotere projecten leg ik eerst schetsen of wireframes voor. Zo kunnen we onder andere bepalen wat de beste indeling is en hoe bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Vervolgens zal ik de website en alle achterliggende templates vormgeven en coderen. Na goedkeuring geef ik mijn bestanden met instructies door aan een programmeur, die er een op maat gemaakt CMS aan koppelt. Op deze manier heb ik de oorspronkelijke website van Reclamefolder.nl ontworpen, maar ook Kidsproof.nl en Shopbuddies.nl zijn websites met een maatwerk ontwerp van Artylicious.

Neem contact op

Wij zijn al jaren zeer enthousiast over onze samenwerking met Artylicious. Korte lijnen, professionele aanpak en dus snel het gewenste resultaat voor beide partijen. Wij zouden Artylicious dan ook zeker aanraden.

Iwan Casander, Orangebuddies