Jouw creatieve partner voor het maken van WordPress websites en drukwerk.

Hallo, ik ben Natasja Capelle, de ontwerper en webdesigner achter Artylicious. Sinds 2003 maak ik met veel passie websites en drukwerk, voor zowel zzp-ers als grote bedrijven. Kwaliteit, gebruiksgemak en maatwerk staan daarbij centraal.

visual-over-natasja-webdesigner-vormgever-uit-bussum-wp

Persoonlijk contact

Wat jij met jouw website of drukwerk wilt bereiken, is wat ik voor ogen houd. Ik denk graag met je mee over de indeling en functies van het ontwerp. Tijdens het ontwerpen houden we regelmatig overleg.

WordPress Webdesigner Bussum Hilversum

WordPress specialist

Met 15 jaar ervaring als WordPress nerd specialist, kan ik je wensen goed vertalen naar een passende website. Een website die jij makkelijk kunt beheren en waar bezoekers snel hun weg kunnen vinden.

Maatwerk websites

Ik maak websites volgens de laatste technieken, op maat en aansluitend op je huisstijl. Zo ben je verzekerd van een unieke website, passend bij je organisatie, die ook op mobiele apparaten goed werkt.

Artylicious kan ik aanbevelen aan iedereen die op persoonlijke en heel vriendelijke en accurate wijze hun website willen laten vormgeven. Dit gecombineerd met een prima prijs-kwaliteitverhouding en voortreffelijke after sales maken mij tot een zeer tevreden cliënt

Cornelis Poortvliet, Huisartspraktijk Poortvliet

Werkwijze – in 5 stappen je website laten maken bij Artylicious

  • Eerst bespreken we je wensen over de inhoud, functionaliteit en het ontwerp van de website. Zo ontstaat een goed beeld van het project en zal ik een offerte opstellen. Na akkoord van de offerte ontvang je een planning en kun je mij de benodigde materialen sturen.

  • Ik ontwerp een voorstel leg deze ter goedkeuring voor. Bij een complexe website zal ik eerst wireframe schetsen maken, zodat we samen de beste opzet kunnen bepalen. Vervolgens kun je aangeven op welke punten het voorstel eventueel gewijzigd dient te worden.

  • Zodra het ontwerp naar wens is, zal de website gebouwd worden. De ontwikkeling van de website kun je online volgen, zodat je desgewenst tussendoor aanpassingen kunt doorgeven. In deze fase worden ook de teksten en afbeeldingen op de website geplaatst.

  • De website wordt in moderne browsers en op mobiele apparaten getest. Wanneer de website door jou is goedgekeurd, plaats ik deze online. Ik meld de website bij Google aan en zal indien gewenst Google analytics erop plaatsen.

  • Als je een WordPress website laat maken, dan kun je de inhoud zelf bijhouden met behulp van een persoonlijke handleiding. Desgewenst kan ik het bijhouden van de website verzorgen. Daarnaast verzorg ik graag een halfjaarlijkse update van WordPress en de plugins, zodat je website snel en veilig blijft.

Je volgende project of website lanceren?

Neem contact op met Natasja