Jouw WordPress website laten maken in Bussum

WordPress Website laten maken in Bussum en Hilversum
Vanuit Bussum verzorg ik WordPress websites voor ondernemers in het Gooi en daarbuiten. Zo heb ik websites gemaakt voor Kidsproof uit Hilversum, BLOOM uit Bussum en Vrouwencirkel uit Amsterdam. Wil jij als kleine of middelgrote ondernemer een WordPress website die precies bij jouw wensen en doelgroep past? Wil je zelf online je diensten, portfolio of producten kunnen beheren? Neem gerust contact op voor een kennismaking bij jou of bij mij op kantoor. Dan kunnen we ideeën uitwisselen en vertel ik je graag meer over de mogelijkheden van jouw website.
Uniek ontwerp en bouw Kidsproof website
Uniek ontwerp en bouw ShopBuddies website

Jouw WordPress website – gemaakt in Bussum

Wil je als ondernemer een mooie WordPress website maken waarop bezoekers jouw aanbod snel kunnen vinden? Geen idee waar je moet beginnen? Ik zet mijn kennis graag in om je verder te helpen. We werken samen toe naar een nieuwe website, die goed bij jou en je doelgroep past.

  1. We overleggen eerst samen -in mijn kantoor te Bussum of op locatie- waaraan jouw website moet voldoen.
  2. Daarna lever je de teksten, zoekwoorden en eventueel foto’s bij me aan.
  3. Vervolgens zal ik je WordPress website in goed overleg ontwerpen en bouwen.
  4. Je WordPress website richt ik zo in, dat je deze makkelijk zelf kunt beheren. Je krijgt er ook een handleiding bij.

Als ervaren webdesigner kan ik een unieke website voor je ontwerpen en bouwen. Ik zorg dat je een passende website krijgt, die goed functioneert en zoekmachinevriendelijk is. Je krijgt na oplevering volledige toegang tot de website.

Meer over mijn werkwijze
Basis WordPress website laten maken in Bussum
Pro WordPress website laten bouwen
Premium WordPress website op maat

Wat voor WordPress website wil je laten maken?

Voor het maken van een WordPress website heb je de keuze uit 3 pakketten. Je kunt kiezen voor een thema als basis of voor een geheel op maat gemaakte website.

  1. Lite website – met mijn ArtySite thema, afgestemd op jouw huisstijl
  2. Pro website – met een op maat gemaakt thema, afgestemd op jouw huisstijl
  3. Premium website – met een eigen maatwerk thema, op basis van een unieke website ontwerp

Je kunt al met een budget van €900,- (excl. BTW) een WordPress website laten maken, op basis van mijn ArtySite thema. Op de tarieven pagina lees je meer over de bijbehorende kosten. Je krijgt altijd vooraf een vrijblijvende offerte.

Bekijk de WordPress tarieven

Met Artylicious heb ik al voor veel ondernemers -variërend van de creatieve tot de zakelijke sector- een website ontworpen. Als ondernemer begrijp ik dat je tijd kostbaar is. Daarom zal ik goed met je meedenken en je zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Artylicious staat voor duidelijke, doeltreffende websites en eerlijk advies.

Neem contact op
WordPress Webdesigner Bussum Hilversum

Artylicious heeft onze Kidsproof website en drukwerk mooi en overzichtelijk ontworpen. Ik vind het heel prettig samenwerken met Natasja. Ze verdiept zich goed in de vraag van de opdrachtgever, denkt pro-actief mee vanuit de bezoekers, is deskundig en werkt goed volgens planning.

Annemarie Vosselman, Kidsproof