ShopBuddies Cashback Platform

Met OrangeBuddies werk ik al jaren graag samen. Voor hun groeiende lijn van cashback websites heb ik al veel templates, nieuwsbrieven, banners en brochures mogen ontwerpen. ShopBuddies was het eerste cashback-platform van OrangeBuddies, dat inmiddels is uitgegroeid tot grootste cashback community van Europa. De website hebben we onlangs in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarbij is een goede weergave op de mobiele telefoon en tablet belangrijk, zodat bezoekers altijd en overal met cashback kunnen shoppen. De opbouw is strak en overzichtelijk, met een mooie integratie van logo’s en aanbiedingen van de ruim 30.000 aangesloten webshops.
ShopBuddies website ontwerp
ShopBuddies website ontwerp responsive

Responsive website in een fris jasje

Voor de website zijn we uitgegaan van een strak flat design, met een uniek ShopBuddies Hero karakter. Ik heb diverse templates opgemaakt, waarmee bezoekers snel de beste cashback of korting kunnen vinden. Daarnaast heb ik het account gedeelte ontworpen waarin leden hun tegoed en gegevens kunnen zien en bijwerken. Alle HTML templates zijn als modules in Bootstrap opgemaakt, zodat ze aangevuld kunnen worden door het team van back-end programmeurs.

Grafisch ontwerp online folder brochure
Abri laten ontwerpen
ShopBuddies nieuwsbrief ontwerp

Grafische vormgeving

Aanvullend op de website heb ik een online folder voor ShopBuddies ontworpen. Bij speciale acties of feestdagen wordt deze voorzien van een aangepaste voorkant. Dezelfde acties komen soms terug op abri’s, die ik in de huisstijl opmaak en waarbij de ShopBuddies held ook een plekje krijgt. Ik heb daarnaast met Metin Seven samengewerkt aan een korte video, waarin het concept van cashback shoppen eenvoudig wordt uitgelegd.

Samenwerking

Wij zijn al jaren zeer enthousiast over onze samenwerking met Artylicious. Korte lijnen, professionele aanpak en dus snel het gewenste resultaat voor beide partijen. Wij zouden Artylicious dan ook zeker aanraden.

Iwan Casander, Orangebuddies